Tisztelt Hölgyem/Uram!

Üdvözöljük Önt a Poly-Mix Kft. nevében.

Engedje meg, hogy néhány szóban bemutassuk magunkat.

A Poly-Mix Kft. 1990-ben alakult. Alaptőke 24 Millió Ft. Befektetésünk 300 Millió Ft-os nagyságrendű. (üzletházak, árukészlet, internetes és grafikai stúdió) Összes dolgozói létszámunk 20 fő.
A Kft. fő profilja az épületgépészet. Ezen belül tevékenységi körünk magában foglalja a gyártást, a kis-, és nagykereskedelmi áruforgalmazást, valamint vállalunk teljes körű épületgépészeti tervezést és kivitelezést is. A cég fejlődésének köszönhetően létrehoztunk és működtetünk egy saját tulajdonban lévő Internetes és reklámgrafikai stúdiót. Ennek segítségével biztosítani tudjuk önálló és egyedi Internetes és írott médiákon keresztül történő folyamatos elérhetőségünket és megjelenésünket, valamint partnereink irányába is vállaljuk ilyen jellegű szolgáltatások végzését.

Az eltelt évek során fő tevékenységi területünk Észak Pest megye volt, de már Budapesten is folytatunk kereskedelmi tevékenységet. Jelentős mértékben kiépítettük - és jelenleg is bővítjük - az országos viszonteladói hálózatunkat. Ennek kapcsán folyamatosan keressük újabb partnereinket (kis-, és nagykereskedőket, kivitelezőket, viszonteladókat, szállítókat) akikkel együttműködési szerződés keretén belül közös tevékenységet folytathatunk. Ehhez piacképes árakat és piaci védelmet biztosítunk szerződött partnereinknek.
Az alábbi évszámok tükrében fejlődésünk jól nyomon követhető:
  • 1990 - Az alapítás éve
  • 1991 - Júliusban megnyitottuk első üzletünket (2132 Göd, Rákóczi út 103.)
  • 1992 - Megjelent a PolyInfo, a Kft. által kiadott információs és hirdetési lap
  • 1995 - Megnyílt a második üzlet és raktár Vácott (Bolgár út 8.)
  • 1997 - Az országban elsőként megnyitottuk virtuális épületgépészeti áruházunkat az Interneten, (www.poly-mix.hu) amely minden olyan adatot, információt tartalmaz, amely egy megalapozott döntés meghozatalához szükséges.
  • 1998 - Megnyitottuk újabb üzletünket (1043 Budapest, Munkásotthon u. 14-16.)
  • 1999 - A dorogi illetőségű Austenit Kft. (2510 Dorog, Hantken M. u. 8-9.) a Poly-Mix Kft. része lett, s ezzel új távlatok, termelési és kivitelezési lehetőségek nyíltak meg előttünk. Jelentősen átalakult vállalatunk struktúrája, termékszerkezete is, hiszen az eddig döntően forgalmazás központúság mellett egyre nagyobb teret kapott a termelés is.
  • 2001 - Egyre bővül azon partnereink száma, akik igényelték és kihasználták Internetes és reklámgrafikai szolgáltatásainkat, ezáltal egységes és a cégre jellemző arculattal jelentek meg mind az Interneten, mind pedig üzleti tevékenységük egyéb területein.
  • 2002 - Gépvásárlás dorogi gyárunk számára. Ezzel a saját termékek köre tovább bővül.
Cégünk alapfilozófiája, hogy minél teljesebben és korszerűbben szolgáljuk ki ügyfeleink igényeit. Ennek megvalósítása érdekében fő célkitűzésünk a minőségbiztosítási rendszerrel történő működés biztosítása.

A fokozott piaci kihívásoknak megfelelően, valamint a lehetőségek teljes körű feltárásának érdekében termékeink körét folyamatosan aktualizáljuk. Tevékenységünk folytatása során kiemelt figyelmet fordítunk a legújabb rendelkezések, előírások maximális betartására.

Köszönjük türelmét. Amennyiben további információkra lenne szüksége, kérjük nézze meg honlapunkat vagy írjon nekünk.

Készségesen állunk szolgálatára!

Fülöp József
ügyvezető