polymix@polymix.hu rendeles@polymix.hu

Központ, épületgépészet: 2132 Göd, Rákóczi út 103. • Fax: 06 (27) 334-900 • Tel.: 06 (21) 2000-190 • god@polymix.hu
Üzlet: 2600 Vác, Bolgár út 8. • Tel./Fax: 06 (27) 308-785, Tel.: 06 21 2000-590 • vac@polymix.hu

PERFEKTA szalagradiátoros futésrendszerek - A testre szabott fűtés különleges igényekre!
Napjainkban nem ritkaság, hogy épületek, lakások felújításánál komoly gondot okoz a fűtőrendszer korszerűsítése.

A PERFEKTA EGÉSZSÉGESEN FŰT!
Többé-kevésbé köztudott, hogy a hagyományosnak nevezhető radiátoros és padlófűtéseknek vitathatatlan előnyeik mellett kellemetlen mellékhatásai is vannak. A PERFEKTA szegélyfűtés - amely egy új fűtési mód - viszont az előbbi rendszerek hátrányai nélkül egyesíti előnyeiket, sőt meg is növeli azokat.
A felhasználó igénye, a helyiség adottsága, a reprezentatív megjelenés vagy a funkcionalitás legtöbbször ellentétben állnak a hagyományos fűtőrendszerek kínálta lehetőségekkel. A PERFEKTA szalagradiátor elegáns és diszkrét megjelenésével tökéletes megoldást nyújt a különleges igények kielégítésére is.
Beépített bútorok lábazatára felszerelve szinte észrevétlenül melegíti fel a konyhát, a fürdőszobát, s ahol szükséges, a hagyományos radiátorokhoz hasonló nagyobb felületek kialakítása is lehetséges.
Csekély helyigénye által kiválóan alkalmazható tetőterekben vagy mini garzonokban, ahol a rendelkezésre álló helyet a lehető legjobban kell kihasználni.
A fűtőelemeket magába foglaló könnyűfém burkolat kétcsatornás változata még arra is módot ad, hogy gyengeáramú elektromos vezetékeket és más kábeleket (telefon, computer, házimozi rendszer vezetékei stb.)


falon kívül, a nem fűtés céljára használt csatornába szerelve vezessük körbe a helyiség falai mentén. A lepattintható fedélre könnyen felszerelhetoek a dugaszoló aljzatok, s ily módon elkerülhető a szerelvények falba erősítése is.
Templomokban a padok alján végigfutva padlófűtésként , sőt karzatok fűtésénél is tökéletesen bevált, csakúgy mint a dísznövénykertekben a fóliasátor melegítésére, hőcserélésére. Példáinkban jól látható, hogy a PERFEKTA szalagradiátorok alkalmazhatóságának szinte csak a képzelőerő szabhat határt.

PERFEKTA padlóradiátor futésrendszerek
- Esztétikus és láthatatlan. Új évezred, Új kihívás, Új fűtés!
Bizonyára találkozott már azzal a problémával, hogy nagy üvegfelületeknél nincs lehetőség és mód fűtéstesteket elhelyezni úgy, hogy az szép és esztétikus is legyen. Valójában a nagy üvegfelületeknél van szükség a hő utánpótlásra, mivel a levegő hőmérséklete a nyílászárók környezetében hűl le, azok párásodását okozva.
A PERFEKTA szalagradiátoros fűtésrendszerek alkalmazásával elkerülhető az ajtó és ablak párásodása. A feláramló meleg légfüggöny a nyílászárók használatakor meggátolja a helyiség gyors áthűlését. Légzsilipként is használható felső megoldással.