Poly-Mix Kft.
Tűzoltó készűlékek

Üdvözöljük Önt a Poly-Mix Kft. nevében!A Kft. fő profilja az épületgépészet. Ezen belül tevékenységi körünk magában foglalja a gyártást, a kis-, és nagykereskedelmi áruforgalmazást, valamint vállalunk teljes körű épületgépészeti tervezést és kivitelezést is. A cég fejlődésének köszönhetően létrehoztunk és működtetünk egy saját tulajdonban lévő Internetes és reklámgrafikai stúdiót. Ennek segítségével biztosítani tudjuk önálló és egyedi Internetes és írott médiákon keresztül történő folyamatos elérhetőségünket és megjelenésünket, valamint partnereink irányába is vállaljuk ilyen jellegű szolgáltatások végzését.

Az eltelt évek során fő tevékenységi területünk Észak Pest megye volt, de már Budapesten is folytatunk kereskedelmi tevékenységet. Jelentős mértékben kiépítettük - és jelenleg is bővítjük - az országos viszonteladói hálózatunkat. Ennek kapcsán folyamatosan keressük újabb partnereinket (kis-, és nagykereskedőket, kivitelezőket, viszonteladókat, szállítókat) akikkel együttműködési szerződés keretén belül közös tevékenységet folytathatunk. Ehhez piacképes árakat és piaci védelmet biztosítunk szerződött partnereinknek.

Cégünk alapfilozófiája, hogy minél teljesebben és korszerűbben szolgáljuk ki ügyfeleink igényeit. Ennek megvalósítása érdekében fő célkitűzésünk a minőségbiztosítási rendszerrel történő működés biztosítása.

A fokozott piaci kihívásoknak megfelelően, valamint a lehetőségek teljes körű feltárásának érdekében termékeink körét folyamatosan aktualizáljuk. Tevékenységünk folytatása során kiemelt figyelmet fordítunk a legújabb rendelkezések, előírások maximális betartására.

Köszönjük türelmét. Amennyiben további információkra lenne szüksége, kérjük nézze meg honlapunkat vagy írjon nekünk.

Készségesen állunk szolgálatára!
 
2132 Göd, Rákóczi út 103. • Tel.: 06 21 2000-190, Fax: (27) 334-900, Mobil: 30/747-3610 • god@polymix.hu

2600 Vác, Bolgár u. 8. . • Tel.: 06 21 2000-590, Fax: (27) 308-785, Mobil: 30/552-3913 • vac@polymix.hu