Főoldal     Feltételek     Reklám     Vélemények  

Ingyenes regisztrálás
Altavista
AllTheWeb
Excite
Google/Yahoo
Infoseek/Go
Lycos
WebCrawler
Northern Light

Épületgépészeti áruház

Poly-Mix Kft.

www.tartoznak.hu

PolyRehabTisztelt Olvasók!

Stúdiónk az eddig eltelt időszakban egyik kiemelt feladatának tartotta, hogy az általunk készített és fenntartott honlapokon keresztül a partnereink által folytatott üzleti tevékenységről alapos és áttekinthető információkat közöljön az érdeklődőknek, valamint a szolgáltatásokat igénybe vevőknek.

Kérjük mindazokat, akik úgy érzik, hogy olyan szakmai ismeretekkel, újdonságokkal (cikk, képes anyag, katalógus, stb.) rendelkeznek amit szeretnének közzé tenni, hogy azt stúdiónknak juttassák el. A továbbiakban mi térítésmentesen vállaljuk annak internetes megjelenítését, természetesen a forrás megjelölésével!

"Szerkesszük együtt a műszaki portált!"

Teljes körű Internet és reklámgrafikai szolgáltatási tevékenység. Webkonzultáció, honlap készítés és fenntartás, Internetes áruház kialakítás.
Az első magyar Internetes épületgépészeti áruház. A több ezer termék neve és képe mellett azok műszaki leírása is megtekinthető. Ezen kívül lehetőség van a rendelések hálózaton keresztül történő leadására is.
Poly-Mix Kft. - Épületgépészeti nagy- és kiskereskedelem. Víz-, gázszerelési anyagok, épületgépészeti berendezések, különböző futésszerelvények forgalmazása. Ezen kívül kiváló minőségű saját gyártású termékek: Műanyagból készített rézcső-rögzítőbilincs, krómozott radiátor bekötő ívcső, forrasztó ón, réztisztító kefe, stb. Országos viszonteladói hálózat, Internetes épületgépészeti áruház. Minőségi termékek, piacképes árak, piaci védelem!Épületgépészet
Online Áruház
Szótár
Tanácsadás
Termékbemutató

Cégek
Internet - Design
Kivitelezők
Számitástechnika
Gyártók
Kereskedés
Szolgáltatás
Építőipar

Műszaki
segédletek
Tervjelképek
Mértékegységek
Táblázatok
Gépészeti jelzések
Energia számítás
Hőleadás Hőenergia számítás

Teszt
Forrasztás
Fagycsap Kondenzvízedény Alu hőcserélő
Réz közcsavar Vízkő dugulás