Főoldal     Feltételek     Reklám     Vélemények  

Ingyenes regisztrálás
Altavista
AllTheWeb
Excite
Google/Yahoo
Infoseek/Go
Lycos
WebCrawler
Northern Light

Épületgépészeti áruház

Poly-Mix Kft.

www.tartoznak.hu

PolyRehabÁltalános felelősségi szabályok:

A Poly-Mix Kft. elsődleges célkitűzése a műszaki portál üzemeltetése során az, hogy az üzleti élet résztvevőinek összehangolt és áttekinthető struktúra szerinti csoportosításával és megjelenítésével lehetőséget biztosítson az Internet által nyújtott lehetőségek maximális kihasználására. Alapvető törekvés, hogy a portálon közlésre kerülő információk a legteljesebb mértékben megfeleljenek a felhasználók igényeinek.

A szolgáltató folyamatosan biztosítja az információk naprakész áramlását, de fenntartja azt a jogot, hogy a portál tartalmi szolgáltatásain előzetes értesítés nélkül is változtasson.

A Poly-Mix Kft. kijelenti, hogy nem vállal felelősséget a linkekben esetlegesen felhasznált márkanevek, védjegyek, logok használatáért. Ezen kívül nem terheli felelősség a portál esetleges átmeneti szüneteltetése révén keletkezett, az anyagokhoz való hozzáférésből származó semminemű kárért, illetve azért, ha a máshol készült tartalmi szolgáltatás sérti bárki hitét, meggyőződését, üzleti tevékenységét. A megjelent információk további felhasználásáért a felhasználó felel.

A Poly-Mix Kft. gondoskodik arról, hogy az általa nyújtott szolgáltatások által a felhasználókról megszerzett adatok, információk kezelése, felhasználása megfeleljen a hatályos magyarországi jogszabályi előírásoknak.

A szolgáltató felelősséget vállal arra vonatkozóan, hogy a tudomására jutott, és a felhasználókra vonatkozó valamennyi adatot, tényt, információt bizalmasan kezel. Továbbiakban kijelenti, hogy a fenti adatokat kizárólag a portál szolgáltatásainak fejlesztéséhez, statisztikai kutatások, kimutatások elkészítéséhez, az érintettek előzetes tájékoztatását, illetve hozzájárulását követően használja fel. Az adatok egyéb célra történő felhasználása kizárólag az érintett, egyértelműen dokumentálható kérésére, illetve engedélye alapján történhet.

Szerződési feltételek
  • A portálon való megjelenésre, illetve egyéb üzleti tevékenység (reklámozás, tranzakciók stb.) folytatására csak a jelenlegi hatályos jogszabályok által engedélyezett tevékenységi kört folytató vállalkozók, vállalkozások, cégek jogosultak. A Poly-Mix Kft. fenntartja a jogot arra, hogy az általa üzemeltetett portálon esetlegesen megjelenő közízlést, közerkölcsöt sértő, valamint a portál jellegének nem megfelelő szolgáltatást kínáló ügyfelet arról törölje.
  • A szolgáltató nem vesz részt a felhasználók közötti tranzakciókban. Ez alapján a szolgáltatás használatából fakadó valamennyi kockázat és felelősség (hamis információ, stb.) a felhasználót terheli. A Poly-Mix Kft. a portált kizárólag csak üzemelteti, az esetleg szándékos jelleggel közölt téves információk ellenőrzésére jogkörrel nem rendelkezik, azért felelősségre nem vonható.
  • A Poly-Mix Kft. műszaki portálján megjelenő adatok, információk, reklámok csak törvényes célokra vehetők igénybe. A portált igénybe vevő felhasználó a szerződés megkötése során vállalja, hogy a magyar és nemzetközi törvényeket sértő tartalmat nem publikál, és az általa elhelyezett minden anyagért teljes jogi felelősséget vállal.


Épületgépészet
Online Áruház
Szótár
Tanácsadás
Termékbemutató

Cégek
Internet - Design
Kivitelezők
Számitástechnika
Gyártók
Kereskedés
Szolgáltatás
Építőipar

Műszaki
segédletek
Tervjelképek
Mértékegységek
Táblázatok
Gépészeti jelzések
Energia számítás
Hőleadás Hőenergia számítás

Teszt
Forrasztás
Fagycsap Kondenzvízedény Alu hőcserélő
Réz közcsavar Vízkő dugulás